Interní zaměstnanecké podvody. Klíčovou osobou je manažer! - Lalka, Ján
Príklady finančných podvodov vo finančnom sektore a dopady podvodného konania na organizáciu. Závažnosť manažérskych podvodov v bankách a ich prevencia.