Mezinárodní pojistné právo a standardy pojištění ve stavebnictví - Dobiáš, Petr
V súčasnosti neexistuje celosvetovo platný štandard poistenia v stavebníctve. Medzinárodný poistný trh sa v tejto oblasti stretáva s nejednotnou právnou úpravou, vytváranou z poistných podmienok jednotlivých poisťovní alebo združení.