Nová generace environmentálních rizik - Smrčka, Luboš
Dopady dotačných a daňových poliík smerujúcich k podpore obnoviteľných zdrojov do primárnej oblasti ľudskej činnosti, ktoré sú v danej súvislosti poľnohospodárska produkcia a jej okolnosti.