Náznaky globální regulace? - Mesršmíd, Jaroslav
Návrhy na reguláciu finančných služieb v medzinárodnom meradle. Opatrenia G20, ktoré bude nutné implementovať v EÚ. Správa Spoločného fóra a jej vplyv na budúcu reguláciu v poisťovníctve.