Finančné riadenie škôl a školských zariadení - Veverková, Ingrid
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla. Problematika financovania škôl a školských zariadení z rozpočtov obcí a vyšších územných celkov. Zákon č. 597/2003 Z. z. o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení v z. n. p.