Výskyt šikanovania u žiakov základných a stredných škôl - Pasternáková, Lenka
Pojem šikanovanie a jeho výskyt na základných a stredných školách. Základným dokumentom pojednávajúcim o šikanovaní na školách je metodické usmernenie č. 7/2006-R k prevencii a riešeniu šikanovania žiakov v školách a školských zariadeniach, vydané MŠ SR.