Slovenský vývoz pomalá eurozóna nepoteší - Sivák, Rudolf, 1955-
Prekonávanie dôsledkov hospodárskej a finančnej krízy je spojené s riešením otázky zabezpečenia ekonomického rastu. Ekonomika Slovenska je odkázaná na export rozhodujúcej časti priemyselnej produkcie. Je preto nevyhnutné zaoberať sa možnosťami udržania a rozvoja exportnej výkonnosti.