Dôsledky neriešeného napätia učiteľov pre riadenie školy - Bieleszová, Dušana
Možné príčiny neriešeného napätia v pedagogickom tíme a dôsledky škodlivého vplyvu zhoršujúcej sa pracovnej atmosféry na učiteľov. Neriešené názorové nezhody a kvalita vzdelávania.