Thajsko uviazlo v chaose revolty - Pressburg, Adrian Peter
Strategicky dôležité Thajsko ležiace pri vstupe do Melackého prielivu v juhovýchodnej Ázii sa už tretí mesiac zmieta v nepokojoch. Protivládna protestná kampaň opozičných síl v centre Bangkoku pripomína revoltu v Kyjeve. Demonštranti sa domáhajú systémových politických zmien, čo je náročná úloha, ktorá sa nemusí zvládnuť ani predčasnými voľbami.