Približovanie sa Slovenskej republiky k EÚ - Valach, Matej
Konvergencia Slovenska a jej postavenie v rámci krajín V4. HDP na obyvateľa v parite kúpnej sily (2001-2012). Pomer cenových hladín (2003-2012). Medzinárodný nárast reálneho HDP per capita (2000-2012). Celková zamestnanosť (2000-2012).