Koľko vynášajú finančné aktíva? - Baláž, Vladimír
Výnosy z podielového fondu. Ako sa vypočíta výnos z indexov. Vplyv dividend a daní na výšku nominálneho výnosu z európskych akcií. Typické nominálne priemerné ročné výnosy z vybraných aktív v eurozóne. Index MSCI Europe 1969-2013. Ročné poplatky.