Kam s peniazmi, keď sú úrokové sadzby "proklatě nízko"? - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Možnosti investovania: termínované vklady, dlhopisy (dlhopisové fondy), spoluúčasť na podnikaní - akcie. Aké sú iné možnosti.