Tvorba PowerPointovej prezentácie - Stradiotová, Eva, 1963-
PowerPoint rozširuje nové dimenzie výučby, ktoré umožňujú učiteľom vysvetliť teoretické pravidlá. PowerPoint môže byť jedným z najvýznamnejších nástrojov na šírenie informácií. Ak je použitý nevhodne, môže aj popliesť študentov a proces výučby sťažiť.