<The> possibilities of using the results of the personnel audit by the manager at work - Szarková, Miroslava, 1951-
Možnosti využitia výsledkov personálneho auditu v práci manažéra. Monitoring využitia personálneho auditu v malých a stredných podnikoch na Slovensku.