Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti od roku 2014 - Oravcová, Martina
Zmeny v zákone o dani z príjmov od 1.1.2014. Podávanie prehľadov a hlásenia v roku 2014. Vplyv výšky minimálnej mzdy a životného minima na výšku nezdaniteľných častí, daňového bonusu, zamestnaneckej prémie a preddavkov na daň.