Agentúrne zamestnávanie - Gášpárová, Eva
Agentúrne zamestnávanie ako flexibilná forma zamestnávania. Zamestnanec a agentúra dočasného zamestnávania. Agentúra dočasného zamestnávania a užívateľský zamestnávateľ. Dočasne pridelený zamestnanec a užívateľský zamestnávateľ.