Demografické stárnutí a uplatnění seniorů na trhu práce: perspektivy aktivního stárnutí v České republice - Wija, Petr
Politika aktívneho starnutia v súvislosti s demografickým vývojom. Zamestnanosť starších pracovníkov a úloha celoživotného vzdelávania. Faktory ovplyvňujúce predčasný odchod z trhu práce a porovnanie s krajinami EÚ.