MANEKO manažment a ekonomika podniku
Problematika ekonomiky a manažmentu priemyselných podnikov, manažmentu malých a stredných podnikov, manažmentu ľudských zdrojov, marketingu, controllingu, logistiky a strategického riadenia podnikov.