Denník The Wall Street Journal - Bačišin, Vladimír
Vznik, história a súčasný stav denníka The Wall Street Journal. Denník založili novinári Charles Dow, Edward Jones a Charles Milford Bergstresser. Ich spoločnosť Dow Jones Dow Jones & Company okrem denníka založila vlastnú spravodajskú agentúru a začala zverejňovať hodnoty indexov.