Magický projektový trojuholník - Minárik, Peter
Definovanie cieľov v projektovej praxi si vyžaduje poznať klienta. Proces na ktorom sa zúčastňujú obe strany, klient aj projektový manažér. Princíp projektového trojuholníka a realizácia celého projektu.