Má registrácia do vyhľadávačov stále význam? - Kalašová, Jana
Internetové katalógy a registrácia webových stránok. Výhody a prínosy registrácie do internetových katalógov. Porovnávače, do ktorých sa oplatí na Slovensku registrovať e-shop.