Environmentálne manažérstvo - podpora udržateľného rozvoja - Kollár, Vojtech
Nástroje environmentálnej politiky. Indikátory trvalo udržateľného rozvoja. Inštitucionálne zabezpečenie EMS podľa ISO radu 14001 v SR a ČR. Schéma Spoločenstva pre environmentálne manažérstvo a audit v SR a ČR. Environmentálni overovatelia v SR a v ČR. Zoznam registrovaných subjektov v EMAS na Slovensku a v ČR. EMAS vo vybraných krajinách EÚ. Výhody a nevýhody EMAS.