Expected Future Trends in Chinese Outward Direct Investment in Afrika - Szikorová, Nóra
Očakávané trendy v investovaní Číny do Afriky. Ktoré krajiny v Afrike budú najväčšími prijímateľmi čínskych investícií. Sektory, do ktorých budú prúdiť investičné toky.