China's Civil Aviation at the Beginning of the 21st Century - Can Europe Remain Competitive? - Grančay, Martin, 1984-2024
Čínske civilné letectvo na začiatku 21. storočia. Porovnanie vybraných indikátorov civilného letectva v Číne a v USA. Letiská, letecké linky, výroba lietadiel v Číne v porovnaní s EÚ. Môže európske letectvo ostať konkurencieschopné?