Základné faktory konkurencieschopnosti Slovenskej republiky - Bondareva, Irina
Analýza konkurencieschopnosti SR v porovnaní s krajinami strednej Európy a ohodnotenie základných faktorov, vplývajúcich na jej konkurencieschopnosť na základe informácií WEF.