Metódy výpočtu vnútornej miery výnosnosti - metóda lineárnej a exponenciálnej interpolácie - Šrenkel, Ľudovít
Tradičná metodika výpočtu vnútornej miery výnosu. Modifikovaný vzorec lineárnej interpolácie. Metóda exponenciálnej interpolácie. Aplikácia metódy lineárnej a exponenciálnej interpolácie.