Vplyv online predaja na konštrukciu komunikačného mixu - Coskun, Lucia
Analýza vplyvu online predaja na zloženie foriem reklamy vo vinárskych podnikoch. Tento prínos má velký vplyv na štruktúru komunikačného mixu.