Formalizácia procesu marketingového plánovania v MaSP na Slovensku - Ďaďo, Jaroslav
Analýza formalizácie procesu marketingového plánovania v malých a stredných podnikoch na Slovensku, keďže proces marketingového plánovania pomáha podnikom udržať si pozíciu na trhu a zlepšovať výkony.