Zelený marketing ako zdroj konkurenčnej výhody a príležitosť pre inováciu a udržateľný rozvoj v chemickom podniku - Rypáková, Martina
Krátky prierez problematiky zeleného marketingu a jeho vývoja, dôvody implementácie do podnikových procesov a definovanie „4P“ zeleného marketingu. Všetky tieto teoretické východiská sú implementované na produkt chemického podniku.