Modelovanie biologických podmienok toku v súlade s Rámcovou smernicou EÚ o vode - Macura, Viliam
Rámec pôsobnosti pre opatrenia spoločenstva v oblasti vodného hospodárstva určuje rámec pôsobnosti spoločenstva v oblasti vodnej politiky. Smernica 2000/60/ES Európskeho parlamentu a Rady.