Analýza vplyvu motivácie pracovníkov na rast efektivity podnikateľskej činnosti - Herzka, Pavel
Pojem motivovanie, stimulácia a pracovná kariéra. Teoretické základy motivácie pracovníkov. Manažment pracovnej motivácie z aspektu vedenia konkrétnej spoločnosti.