Stavebné výrobky: rozšírené požiadavky na dokumentáciu - Murín, Martin
Ustanovenia, ktorými sa harmonizujú podmienky uvádzania stavebných výrobkov na trh. Nariadenie CPR (Construction Products Regulation), je záväzné a priamo uplatniteľné vo všetkých členských štátoch EÚ. Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 305/2011 sa zrušuje smernica Rady 89/106/EHS.