Determinanty finančného rozhodovania o dlhodobom investovaní - Harumová, Anna, 1955-
Kritériá pri rozhodovaní o finančnom investovaní. Riziká finančného trhu. Riziká finančného trhu vyvolané súčasnou krízou.