Porovnanie výnosov S&P500 s mierou inflácie - Badura, Peter, 1978-
S&P500 index a inflácia v rokoch 1970-2012. Priemerné ročné výnosy S&P500 v porovnaní s ročnou mierou inflácie. Porovnanie hrubých nominálnych výnosov S&P500 a inflácie . Porovnanie reálnych výnosov S&P500 a inflácie. Pohľad na priemerný nominálny a reálny výnos dosiahnutý počas období nadpriemernej a podpriemernej inflácie.