Nádej pre celú ekonomiku - Hudec, Marián
Rozhovor s generálnym sekretárom Zväzu elektrotechnického priemyslu Slovenskej republiky, Andrejom Laszom, o rozvoji a konkurencieschopnosti elektrotechnického priemyslu na Slovensku.