Drotárski podnikatelia v Rusku - Holec, Roman
História a príbehy o drotárskych podnikateľoch v Rusku. Tradícia, zručnosť a úspechy slovenských drotárov. Družstvá umeleckého drôteného a plechárskeho priemyslu na Slovensku.