Metódy merania a hodnotenia marketingovej orientácie podnikov - Ďaďo, Jaroslav
Vymedzenie a analýza hodnotenia marketingovej orientácie v zahraničí, a na vybraných malých a stredných podnikoch na Slovensku, overenie ich vhodnosti. Zhodnotenie vplyvu marketingovej orientácie na výkonnosť týchto podnikov.