Konferencia katalyzátorom posolstiev a iniciatív - Brocková, Ingrid
Informácie o regionálnej konferencii Rómovia v rozširujúcej sa Eirópe : Výzvy pre budúcnosť, ktorá sa konala 30. júna až 1. júla 2003 v Budapešti.