Vplyv vybraných nástrojov internetového marketingu na návštevnosť webu - Madleňák, Radovan
V dnešnej dobe je používanie internetu súčasťou takmer každého dňa, pričom ho používatelia využívajú na súkromné účely a pracovné využitie. Vo virtuálnom svete existuje množstvo internetových stránok. Používateľ hľadajúci informácie, uspokojí svoju informačnú potrebu ich nájdením. Pre používateľa je dôležitý samotný obsah webovej stránky. K tomu, aby ju používateľ internetu našiel, je potrebné použiť niektoré nástroje internetového marketingu.