Novela rozpočtových pravidiel VS od 1. januára 2014 - Konvalinková, Iveta
Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.