Economic control in management of spa enterprise - Kubová, Olga
Organizácia činností a dosahovanie plánovaných operačných a strategických cieľov v manažmente kúpeľov. Ministerstvo zdravotníctva a zoznam kritérií potrebných pre poskytovateľov kupeľnej starostlivosti. Rozpočet pre kúpeľnú starostlivosť o pacientov, jeho charakteristika. Plne uhrádzané a čiastočne dotované kupeľné služby.