Náhradná starostlivosť o dieťa - Neupauerová, Zuzana
Poskytovanie príspevkov a druhy príspevkov na podporu náhradnej starostlivosti o dieľa podľa zákona č. 627/2005 Z.z. o príspevkoch na podporu náhradnej starostlivosti o dieťa v z.n.p.