Význam CRM pre malú firmu - Adamkovič, Jaroslav
Význam CRM v malých firmách, či a ako malé firmy využívajú možnosti CRM a aké nástroje pri tom používajú a môžu využiť. Dogmy zabraňujúce implementácii CRM v týchto subjektoch. Príklady z dobrej a zlej praxe. Výsledky prieskumu.