Vlijanije meždunarodnogo i jevropejskogo prava na zakony Slovackoj Respubliky - Mráz, Stanislav
Vplyv medzinárodného a európskeho práva na zákony Slovenskej republiky. Dohľad Európskej komisie nad národnými orgánmi a spolupráca s nimi. Dve právne tradície v Európe: tradícia kontinentálneho práva a anglosaského práva. "Neutralizácia" národných právnych predpisov na základe vplyvu európskeho práva na národné právo.