Nebezpečné odpady - nakladanie, legislatíva a ciele odpadového hospodárstva SR - Drotárová, Jozefína
Možnosti nakladania s nebezpečným odpadom, súvisiaca legislatíva a aktuálne zmeny v danej oblasti, plány odpadového hospodárstva a prehľad produkcie nebezpečných odpadov v Slovenskej republike.