Ukrajina robí reparát z revolúcie - Pressburg, Adrian Peter
Deväť rokov po oranžovej revolúcii z januára 2005 si Ukrajinci opäť vynútili zmenu režimu. Terčom hnevu bol znovu prezident Viktor Janukovyč. Ignoroval pouličné demonštrácie a dopustil násilné krvavé konfrontácie. Ikona oranžovej revolúcie Julia Tymošenková bola prepustená z väzenia. Ukrajinu čakajú voľby novej vlády.