Makropohľad odkrýva mnohé plusy i mínusy - Drahovský, Ľubomír
Ekonomike sa darí, kvalita predaja sa zlepšila, rast cien sa takmer zastavil, inflácia je blízko nuly, bločková lotéria prispela k lepšiemu výberu dane z pridanej hodnoty. Podnikateľské prostredie sa nezlepšuje, legislatíva nepomáha rozvoju obchodu, prepad tržieb maloobchodu - to sú fakty, ktoré ovplyvňovali realitu Slovenska v roku 2013.