Legislatívne zmeny v poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti - Palko, Peter
Hlavné ciele navrhovanej právnej úpravy, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o súkromnej bezpečnosti) v z. n. p.