Spoločná agrárna politika Európskej únie od roku 2014 - perspektíva lepších environmentálnych služieb poľnohospodárstva (na príklade Nemecka) - Labuda, Martin
Poľnohospodárstvo zohráva pri využívaní krajiny rozhodujúcu úlohu pri stave životného prostredia v oblasti ochrany biodiverzity v celej EÚ. Niektoré z navrhnutých zmien Spoločnej agrárnej politiky (SAP) a ich dopady na biodiverzitu na príklade Nemecka.