Zvyšovanie výkonnosti územnej samosprávy prostredníctvom reinžinieringu - Čepelová, Anna
Pojem podnikový reinžiniering. Východiská a problémy reinžinieringu. Identifikácia potrieb občana a prispôsobovanie procesov v organizácií jeho potrebám. Zavádzanie štrukturálnych zmien v riadení organizácií územnej samosprávy.